dinsdag 2 september 2008

Uit- en instroom

Vanaf maandag 8 september zullen er enkele dingen wijzigen in onze werkwijze.

Het beheer van deze blog zal niet meer door mezelf gebeuren maar door een vaste medewerkster, die tevens het mailadres zal beheren. De contactgegevens zullen daardoor ook wijzigen, we zijn enkel nog via het mailadres bereikbaar, mijn persoonlijk mailadres en telefoonnummers wijzigen en zijn enkel nog voor persoonlijk gebruik.

Zelf ga ik me toeleggen op andere aspecten maar ik blijf uiteraard wel meewerken aan de poging zaken te realiseren. Met name de dossiers Menen-West, Westelijke ring, galloo, Dekeyzer, vervuiling van de Leie, weghouden Carrefour, ... zullen van kortbij opgevolgd blijven worden. Of de energieblog nog verder gezet wordt is nog niet uitgemaakt. De tip die deze maand in de Leiedraad staat is immers van een heel ander niveau dan wat we met de blog probeerden te verwezenlijken en er kruipt enorm veel tijd in de research van 'onze' tips. Tijd die we misschien beter in grotere projecten steken.

Soms lijkt het allemaal nutteloos omdat we telkens weer tegen dezelfde muren opbotsen, met name de kortzichtigheid van de dorpspolitiek en de onverschilligheid van de vlaamse, federale en europese politiek. Dit is echter geen reden om op te geven, dit is een reden om nog meer moeite te doen.

Tot schrijfs,

Ron

Geen opmerkingen: