maandag 16 februari 2009

Oplossing dioxineprobleem - stapje 6

Op de open mail die we dit weekend gestuurd hebben naar Galloo en de burgemeester hebben we ondertussen een antwoord gehad van deze laatste. Hij gaat NIET in op ons voorstel. De wet laat ons niet toe hem vast te binden op een stoel om hem te dwingen te luisteren (wat ergens jammer is) maar degenen die de laatste weken hebben aangegeven wél een oplossing voor het probleem te wensen kunnen proberen om deze reactie te onthouden tegen de verkiezingen voor het Vlaams parlement in juni. Je kan hem niet dwingen op een stoel plaats te nemen, je kan hem wel een stoel afnemen als je vindt dat hij niet doet wat hij zou moeten doen.

Voor aanvang van de gemeenteraad hebben we wel reeds een deel van de petitie overhandigd aan de burgemeester, met daarop iets meer dan 400 handtekeningen.

De actie loopt nog enkele dagen, graag hadden we de petitielijsten en bezwaarschriften woensdagavond ten laatste ontvangen om ze dan donderdagochtend in te dienen bij de gemeente. Hoe meer aanwezigen er zijn bij die overhandiging, hoe groter de impact wellicht.

Geen opmerkingen: